Mobil: 0727.609.619
Email: office@expertcertsystems.ro
Contact
Expert Cert Systems SRL
Mizeaza pe specialisti!

CERTIFICARE SISTEME DE MANAGEMENT

AVANTAJELE CERTIFICARII SR EN ISO 9001
Familia de standarde ISO 9000 a fost elaborata pentru a ajuta organizatiile, indiferent de tip, marime si produsul furnizat, sa proiecteze, sa implementeze si sa conduca eficace sistemele de management al calitatii.

SR EN ISO 9001 promoveaza adoptarea unei abordari bazate pe proces in dezvoltarea, implementarea si imbunatatirea eficacitatii sistemului de management al calitatii, in scopul cresterii satisfactiei clientului prin indeplinirea cerintelor acestuia.

In acest scop, Expert Cert Systems (ECS) ofera servicii de certificare in conformitate cu prevederile standardelor SR EN ISO 9001:2008 / SR EN ISO 9001:2015.

AVANTAJELE CERTIFICARII SR EN ISO 14001
Toate tipurile de organizatii sunt preocupate din ce in ce mai mult sa atinga si sa demontreze o performanta de mediu, controland impactul propriilor activitati.

Standardele internationale referitoare la managementul de mediu sunt destinate sa furnizeze organizatiilor interesate elementele unui sistem de management de mediu eficace care prot fi integrate cu alte cerinte de management pentru sustinerea organizatiilor in atingerea obiectivelor de mediu si a celor economice.

In acest scop, Expert Cert Systems (ECS) ofera servicii de certificare in conformitate cu prevederile standardelor SR EN ISO 14001:2005 / SR EN ISO 14001:2015.

AVANTAJELE CERTIFICARII SR ISO 45001
Organizatii de toate tipurile sunt din ce in ce mai preocupate de realizarea si demonstrarea performnatelor in domeniul sanatatii si securitatii ocupationale prin controlul riscurilor profesionale, compatibile cu politica si obiectivele SR ISO 45001. Pentru a deveni eficace toate aceste aspecte au nevoie sa fie conduse in cadrul unui sistem de mangement structurat.

In acest scop, Expert Cert Systems (ECS) ofera servicii de certificare in conformitate cu prevederile standardului SR ISO 45001:2018.

Etapele procesului de certificare

  1. Cerinte generale contractuale
  2. Reguli generale pentru certificarea sistemelor de management
  3. Regulament de utilizare al marcii de certificare
  4. Regulament de utilizare a certificatului de conformitate al sistemului de management